Επιβεβαιώθηκε το Sequel του 28 Days Later!

Είδηση βόμβα έσκασε αγαπητοί φίλοι. Το sequel του κλασικού φιλμ τρόμου με πανδημία και ζόμπι «28 Days Later» (2002) είναι κλεισμένη υπόθεση πλέον! Θα ονομάζεται «28 Years Later» και απ’ ό, τι λέγεται θα είναι η πρώτη από μια μελλοντική τριλογία σχετικών ταινιών η καθεμία από τις οποίες θα έχει budget 75 εκατομμύρια δολάρια!

Ο σκηνοθέτης της αρχικής ταινίας Danny Boyle και ο σεναριογράφος της, Alex Garland θα επιστρέψουν στη σκηνοθεσία και στο σενάριο αντίστοιχα. Οι δυο τους θα συνδράμουν και στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τους Andrew Macdonald (ο αρχικός παραγωγός), και Peter Rice. Θα είναι η τρίτη ταινία στο franchise μετά το «28 Weeks Later» του 2007.

Άγνωστο παραμένει αν ο πρωταγωνιστής του πρώτου φιλμ Cillian Murphy θα επιστρέψει στο sequel. Τον Ιούλιο που μας πέρασε, σε συνέντευξή του στο Collider είχε δηλώσει πως θα επιθυμούσε πολύ να το κάνει. Για να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ακόμα το προσεχές μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ