Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία του Scream 6!

Θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το προβλέψει μετά την πρόσφατη εμπορική επιτυχία του «Scream 5» στους κινηματογράφους. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι η Spyglass Entertainment και η Paramount Pictures άναψαν πράσινο φως για το επόμενο sequel, με τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett να επιστέφουν στη σκηνοθεσία και τους James Vanderbilt και Guy Busick στη συγγραφή του σεναρίου.

Ο Vanderbilt θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους Paul Neinstein και William Sherak. Ο Kevin Williamson, σεναριογράφος του αρχικού Scream, θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Chad Villella, Gary Barber και Peter Oillataguerre.

Τα γυρίσματα του «Scream 6» θα ξεκινήσουν το προσεχές καλοκαίρι, πολύ σύντομα δηλαδή! Προς το παρόν η υπόθεση παραμένει άγνωστη αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα των James Vanderbilt και Guy Busick υπάρχει μια εξαιρετική ιδέα για το πού πρέπει να «βαδίσει» το franchise.

Εξαιρετικά νέα! Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνετε οτιδήποτε νεότερο πάνω στο πολυαναμενόμενο αυτό project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ