Έρχεται το prequel του Rosemary’s Baby

«Apartment 7A» είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου prequel της θρυλικής ταινίας ψυχολογικού τρόμου του Roman Polanski, «Rosemary’s Baby». Στο φιλμ θα πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Julia Garner (The Royal Hotel, Ozark) σε σκηνοθεσία και σενάριο της Natalie Erika James. Είναι το τρίτο φιλμ στο franchise.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή χορεύτρια που νοικιάζει ένα διαμέρισμα από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Εκεί ανακαλύπτει μια τρομακτική απειλή που συνδέεται με την υπόσχεση που της δίνουν για νέα ευκαιρία στον χορό μετά από έναν τραυματισμό της. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη του 1965.

Εκτός από την Julia Garner πρωταγωνιστούν επίσης οι Dianne Wiest (I Care a Lot), Kevin McNally (Pirates of the Caribbean), Jim Sturgess (Across the Universe), Marli Siu (Everything I Know About Love), Andrew Buchan (All the Money in the World), Rosy McEwen (Blue Jean) και Kobna Holdbrook-Smith (Wonka).

Το «Apartment 7A» θα προβληθεί αποκλειστικά στο δίκτυο Paramount+ και θα διατίθεται On Demand από τις 27 Σεπτεμβρίου 2024. Λίγο νωρίτερα θα έχει κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Fantastic Fest του Τέξας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει