Ο Ethan Hawke ως φονικός απαγωγέας στο The Black Phone

«The Black Phone» είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας τρόμου που θα δει το φως της κυκλοφορίας στις 24 Ιουνίου του 2022. Με αιχμή του δόρατος τον σπουδαίο Ethan Hawke στο ρόλο του απαγωγέα και μανιακού φονιά, το φιλμ του Scott Derrickson (Sinister, Deliver Us from Evil) έχει ήδη δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στο horror κοινό μετά την προβολή του σε αμερικάνικα φεστιβάλ κινηματογράφου το περασμένο Φθινόπωρο.

Η υπόθεση αφορά την εξαφάνιση 5 παιδιών στο Colorado της δεκαετίας του ’70. Ένα έκτο παιδί, ο Finney Shaw πέφτει θύμα απαγωγής από έναν serial killer (Ethan Hawke) και φυλακίζεται σε ένα υπόγειο με ηχομόνωση. Εκεί ο μικρός Shaw βρίσκει ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο και αντιλαμβάνεται ότι έχει το ταλέντο να μεταδίδει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του serial killer τα οποία επιθυμούν να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει.

Το φιλμ βασίζεται σε μικρή ιστορία του Joe Hill (γιος του Stephen King). Ο Derrickson εκτός από τη σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον C. Robert Cargill. Εκτός από τον Ethan Hawke πρωταγωνιστούν επίσης οι Mason Themes, Madeleine McGraw, Jeremy Davies και James Ransone.

Η παραγωγή είναι των Blumhouse Productions και Crooked Highway. Δείτε παρακάτω το επίσημο και τρομακτικό trailer και γράψτε μας τα σχόλιά σας για το «The Black Phone».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ