Ετοιμάζεται sequel για το «I Know What You Did Last Summer»

Να μια είδηση «μικρή βόμβα» θα έλεγε κανείς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστότοπου deadline.com, το τρίτο sequel για το cult slasher των 90s «I Know What You Did Last Summer» βρίσκεται στα σκαριά από τη Sony Pictures. Οι πληροφορίες λένε ότι η σκηνοθέτρια Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great, Thor: Love and Thunder) έχει προσληφθεί για να σκηνοθετήσει το sequel ενώ οι πρωταγωνιστές του πρώτου φιλμ Jennifer Love Hewitt και Freddie Prinze Jr, πιθανότατα θα ξαναπαίξουν τους αρχικούς ρόλους τους.

H ηθοποιός και σεναριογράφος Leah McKendrick (Bad Moms, Misconduct) έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου ενώ ο Neal H. Moritz αναμένεται να αναλάβει ξανά την παραγωγή όπως και στο πρώτο φιλμ του franchise. Η υπόθεση παραμένει άγνωστη μέχρι σήμερα όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Εννοείται θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το sequel.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ