Evil Dead Rise: 20 Απριλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους

Ο καιρός για την έλευση του «Evil Dead Rise» πλησιάζει. Το πέμπτο φιλμ στο Evil Dead franchise σε σκηνοθεσία και σενάριο του Lee Cronin, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της χώρας μας την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023.

Υπόθεση:

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το “Evil Dead Rise” αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς”.

Πρωταγωνιστούν οι Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 37 λεπτά.

evil dead rise poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ