Νέα Fantasy Horror σειρά έρχεται στο Netflix

Από τον σεναριογράφο του remake του Carrie και παραγωγό των σειρών Riverdale και Supergirl, Roberto Aguirre-Sacasa έρχεται σύντομα στο Netflix μια αλλόκοτη σειρά με τίτλο Chilling Adventures of Sabrina. Η σειρά θα συνδυάζει στοιχεία τρόμου και fantasy και θα αποτελείται από 10 επεισόδια στον πρώτο κύκλο ενώ έχει ήδη κλείσει και δεύτερος κύκλος για το 2019.

Ο πρώτος κύκλος θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 26 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μάγισσας ονόματι Sabrina η οποία ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 16α γενέθλιά της και καλείται να διαλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσει ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι.

Πρωταγωνιστούν οι Kiernan Shipka, Jaz Sinclair, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Lucy Davis, Miranda Otto, Richard Coyle και Ross Lynch. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer που μας δίνει μια γενική εικόνα για το στιλ της σειράς. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ