Φήμες για νέο remake του The Omen

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Bloody Disgusting, η Twentieth Century Fox σχεδιάζει τη δημιουργία ενός νέου remake του κλασικού φιλμ τρόμου «The Omen» (Η Προφητεία) του 1976. Για το συγκεκριμένο εγχείρημα οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής Platinum Dunes.

Θυμίζουμε ότι η κλασική ταινία «The Omen» απέκτησε το πρώτο της remake το 2006 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του John Moore. Οι επιδώσεις της στο box office ήταν καλές, συγκεντρώνοντας 120 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με έναν προϋπολογισμό 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άραγε αυτό σημαίνει ότι η αγορά μπορεί να αντέξει άλλο ένα remake; Αυτό θα το δούμε αν και εφόσον υλοποιηθεί το project. Υποψιαζόμαστε βέβαια ότι οι περισσότεροι φίλοι του τρόμου που διαβάζουν αυτή την είδηση μάλλον θα έχουν απογοητευτεί καθώς ένα τόσο σύντομο remake ενός ήδη αμφιλεγόμενου remake (re-remake δηλαδή;!) ακούγεται παρατραβηγμένο και ανούσιο…

Πηγή

bloody-disgusting.com

[divider_top]
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl

The Fear Street Trilogy Review