Φολκλορικός τρόμος στο trailer του The Witch

Ήδη στην horror πιάτσα έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονα τα πρώτα κους κους για την επερχόμενη ταινία τρόμου του ελπιδοφόρου νεαρού σκηνοθέτη Robert Eggers, γνωστή με τον τίτλο «The Witch».

Αν και ο τίτλος ακούγεται πολύ τυπικός και συνηθισμένος, το φιλόδοξο κινηματογραφικό πόνημα του Αμερικανού κινηματογραφιστή φαίνεται ότι θα κατορθώσει να ξεχωρίσει από την πληθώρα ταινιών τρόμου της σύγχρονης εποχής, ειδικά μετά την διθυραμβική αποδοχή που γνώρισε στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance.

Η ταινία μάς μεταφέρει στην περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στον 17ο αιώνα. Εκεί μια οικογένεια πουριτανών της επαρχίας έρχεται αντιμέτωπη με διαβολικές δυνάμεις και διάφορες ακόμα δυσκολίες όπως η εξαφάνιση του βρέφους τους και οι κατηγορίες για μαγεία εναντίον της κόρης τους.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο του «The Witch» ανήκουν εξολοκλήρου στον Robert Eggers. Το cast απαρτίζεται από τους Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Julian Richings, Harvey Scrimshaw και Lucas Dawson.

Πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο εκτεταμένο trailer της ταινίας και ομολογουμένως εντυπωσιάζει προκαλώντας μπόλικες ανατριχίλες ταυτόχρονα. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πάρτε μια πρώτη αλλά και ιδιαίτερα έντονη γεύση από την ταινία-έκπληξη που θα γνωρίσει ευρύτερη κυκλοφορία μέσα στο 2016.

The Witch Poster
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Δημοφιλή