Το Φθινόπωρο του 2014 θα κυκλοφορήσει τελικά το spin-off του The Conjuring

Σε παλιότερη είδηση σάς είχαμε ενημερώσει για την δημιουργία του «Annabelle», του πρώτου spin-off του επιτυχημένου φιλμ του James Wan «The Conjuring». Παρότι η υπόθεση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή πέρα από την παρουσία της δαιμονικής κούκλας από το «The Conjuring», οι Warner Bros και New Line Cinema ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ στη χώρα του τις ΗΠΑ. Το «Annabelle» λοιπόν θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2014, νωρίτερα δηλαδή από το 2015 που είχε ανακοινωθεί παλιότερα.

Θυμίζουμε ότι στη σκηνοθεσία και στο σενάριο του «Annabelle» συναντάμε τους John R. Leonetti και Gary Dauberman αντίστοιχα ενώ το cast αποτελείται από τους Alfre Woodard, Annabelle Wallis, Eric Ladin, Tony Amendola, Brian Howe, Gabriel Bateman, Michelle Romano και Ward Horton. Για κυκλοφορία στη χώρα μας μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε λίγους μήνες μετά τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε περισσότερα για το «Annabelle» από την ιστοσελίδα μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ