Η Heather Langenkamp στο νέο Hellraiser. Εκτός ο Doug Bradley

Να και μια είδηση που έσκασε εντελώς αναπάντεχα, από το πουθενά θα έλεγε κανείς. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ιστότοπο Scare Tissue η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» Heather Langenkamp αποκάλυψε ότι πρόκειται να πάρει μέρος στο νέο sequel του Hellraiser που βρίσκεται στα σκαριά αυτή την περίοδο.

Η Langenkamp ανέφερε ότι ο ρόλος της θα είναι σχετικά μικρός ενώ επίσης γνωστοποίησε τον σκηνοθέτη του νέου Helleraiser. Αυτός θα είναι ο Gary J. Tunnicliffe ο οποίος εργάζεται στον τομέα των ειδικών εφέ και του μακιγιάζ εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχοντας συνεισφέρει σε παλιότερες ταινίες του Hellraiser franchise (Hellraiser 3: Hell on Earth, Hellraiser: Bloodline, Hellraiser: Hellworld, Hellraiser: Revelations) αλλά και σε νεότερες horror ταινίες και σειρές όπως το Scream 4 (2011) και η πρόσφατη τηλεοπτική σειρά Scream.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Hellraiser franchise αποτελείται από 9 ταινίες με κλασική την πρώτη του 1987 που έγραψε και σκηνοθέτησε ο μεγάλος Clive Barker σε βιβλίο του οποίου βασίζεται άλλωστε και το franchise (The Hellbound Heart – 1986). Να προσθέσουμε ότι το Hellraiser για το οποίο μιλάει η Langenkamp στη συνέντευξή της δεν πρέπει να συγχέεται με το reboot του franchise που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το νέο sequel του Hellraiser, γνωρίζουμε όμως από ανάρτηση του Doug Bradley –του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον θρυλικό χαρακτήρα του Pinhead στο franchise– στο facebook ότι ο ίδιος δεν θα συμμετέχει σ’ αυτό το φιλμ παρότι του είχε γίνει πρόταση, διότι δεν επιθυμούσε να υπογράψει το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που του πρότειναν, δηλαδή να μη μιλάει καθόλου για το σενάριο της ταινίας στον έξω κόσμο. Σύμφωνα με τον Bradley ούτε ο Clive Barker θα εμπλακεί στο sequel. Ολόκληρη την ανάρτησή του μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

facebook.com

Θυμίζουμε επίσης ότι η Heather Langenkamp εκτός από το πρώτο και κλασικό «A Nightmare On Elm Street» του 1984 πρωταγωνίστησε και στα «A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors» (1987) «Wes Craven’s New Nightmare» (1994). Λογικά δεν θα αργήσουν να δημοσιευτούν περαιτέρω πληροφορίες για το νέο sequel οπότε μείνετε στο ακουστικό σας…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ