Πρώτες πληροφορίες για το χριστουγεννιάτικο φιλμ τρόμου Krampus

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή τους έτους και μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να δούμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που καταφτάνουν σχετικά με μια νέα ταινία τρόμου που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους. Πρόκειται για το «Krampus», μια κωμωδία τρόμου που θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός της cult ανθολογίας τρόμου «Trick ‘r Treat» (2007) Michael Dougherty και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015.

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια οικογένεια που δέχεται επίθεση από έναν αρχαίο δαίμονα την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο δαίμονας λέγεται Krampus και συνηθίζει να τιμωρεί τα άτακτα παιδιά και όχι μόνο. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο Dougherty μαζί με τους Todd Casey και Zach Shields. Όσον αφορά το cast έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί Allison Tolman, Emjay Anthony, Adam Scott, David Koechner, Stefania Owen και Toni Collette.

Το «Krampus» είναι μια παραγωγή των Legendary Pictures και Universal Pictures. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους και θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ