Πρώτες πληροφορίες & teaser trailer για τη νέα σειρά τρόμου «Damien»

Μέσα στον πανζουρλισμό των σειρών τρόμου που ξεπηδούν αφειδώς από την αστείρευτη μήτρα της αμερικάνικης τηλεόρασης θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην αναφερθούμε στο «Damien». Πρόκειται για μια σειρά που θα βασίζεται -όπως διαφαίνεται κι από τον τίτλο της- στο διάσημο horror franchise «The Omen».

Κεντρικός χαρακτήρας θα είναι ο ενήλικος πλέον Damien Thorn ο οποίος ταλανιζόμενος από μακάβρια γεγονότα και από το σκοτεινό παρελθόν του πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα. Πρέπει να ακολουθήσει την πραγματική μοίρα του ως Αντίχριστος.

Παλιότερα είχαμε κάνει μια νύξη για ένα πιθανό remake της κλασικής ταινίας τρόμου «The Omen» του 1976 αλλά αυτό που φαίνεται σίγουρο πλέον στον ορίζοντα είναι η δημιουργία της προαναφερθείσας σειράς από τον εκτελεστικό παραγωγό του «The Walking Dead» Glen Mazzara.

Επίσης γνωρίζουμε και τα ονόματα του βασικού cast. Τον Damien θα υποδυθεί ο Bradley James, γνωστός από τη σειρά φαντασίας του BBC, Merlin. Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι Omid Abtahi, Megalyn Echikunwoke, Barbara Hershey, David Meunier και Juan CarlosVelis.

Γνωρίζουμε ακόμη ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια άγνωστης διάρκειας ενώ επίσης γνωρίζουμε και τους τίτλους των πρώτων πέντε επεισοδίων. Αυτοί είναι κατά σειρά: The Beast Rises, Second Death, The Deliverer, The Number of a Man και Seven Curses. Όλοι στο πνεύμα του μεταφυσικού-θρησκευτικού τρόμου φυσικά!

Αρχικά το «Damien» επρόκειτο να προβληθεί στο αμερικάνικο δίκτυο Lifetime, αλλά την άνοιξη που μας πέρασε μεταφέρθηκε στο κανάλι A&E υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκονται και άλλες σειρές θρίλερ υψηλού προφίλ όπως το Bates Motel.

Τέλος έχει γίνει διαθέσιμο και το πρώτο teaser βίντεο του Damien που δεν δείχνει ακόμα πολλά αλλά εντείνει τις προσδοκίες μας για τη σειρά. Ρίξτε του μια ματιά παρακάτω. Για νεότερες εξελίξεις θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles