Πληροφορίες για το επερχόμενο «The Woman In Black 2: Angel of Death»

Πλησιάζει η κυκλοφορία του sequel του επιτυχημένου βρετανικού φιλμ τρόμου «The Woman In Black» το οποίο θα ονομάζεται «The Woman In Black 2: Angel of Death». Ήδη από τον Απρίλιο του 2012 η ιστορική Hammer Films είχε ανακοινώσει την δημιουργία δεύτερου μέρους και απ’ ότι φαίνεται μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του project. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tom Harper και το σενάριο ο Jon Croker. Θα πρωταγωνιστούν οι Helen McCrory, Jeremy Irvine και Adrian Rawlins. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στην εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα τις μέρες του βομβαρδισμού του Λονδίνου από τους Γερμανούς. Μια δασκάλα προκειμένου να προστατεύσει τους μικρούς της μαθητές από τον κίνδυνο, τους μεταφέρει στην αγγλική ύπαιθρο και όλοι καταλήγουν στο σπίτι όπου επισκέφτηκε και ο Daniel Radcliffe στο πρώτο φιλμ (Eel Marsh House). Για κακή τους τύχη η σκοτεινή φιγούρα της μαυροντυμένης γυναίκας-φάντασμα θα ξυπνήσει απειλώντας την ζωή των παιδιών. Η δασκάλα τους με τη βοήθεια ενός στρατιωτικού προσπαθεί να σώσει τα παιδιά από την τρομακτική οντότητα.

Ας ελπίσουμε το sequel να είναι τουλάχιστον τόσο καλό όσο και το πρώτο φιλμ.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ