Saw 8: Υπόθεση, cast και επιστροφή (?) του Tobin Bell!

Καιρό έχουμε να μάθουμε κάτι για τον νέο, όγδοο φιλμ στο franchise του Saw. Σήμερα λοιπόν έχουμε κάτι νέο για σας όσον αφορά το Saw: Legacy. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Bloody Disgusting θα επιστρέψει στο φιλμ ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον δολοφόνο Jigsaw, ο εμβληματικός Tobin Bell.

Τι κι αν ο χαρακτήρας του είναι νεκρός στο σύμπαν του Saw; Πιθανόν κάποια flashbacks να εξηγούν την επιστροφή του. Θα το μάθουμε μετά τον Οκτώβριο του 2017 όταν θα κυκλοφορήσει το φιλμ. Άλλοι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν στο «Saw: Legacy» είναι οι Laura Vandervoort, Hannah Anderson, Mandela Van Peebles, Michael Boisvert, Misha Rasaiah, Shaquan Lewis και Brittany Allen.

Νέες πληροφορίες όμως έχουμε και για την υπόθεση του νέου Saw. Χωρίς να υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες ακόμα, μάθαμε ότι το φιλμ θα ξεκινάει με μια σειρά πτωμάτων που ανακαλύπτονται σε διάφορες περιοχές της πόλης με το καθένα απ’ αυτά να εμφανίζει μοναδικές ιδιαιτερότητες βίας.

Η αστυνομική έρευνα υποδεικνύει έναν άνθρωπο πίσω από τους φόνους: τον John Kramer, τον περιβόητο Jigsaw δηλαδή. Αυτό όμως φαντάζει απίθανο καθώς ο Jigsaw είναι νεκρός πάνω από μια δεκαετία. Μήπως κάποιος τον αντιγράφει ή ο Jigsaw είχε έναν πιστό μαθητή στα σκαριά; Ή μήπως κάποιος μέσα από την αστυνομία διαπράττει τους φόνους;

Αυτά τα ολίγα μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε ότι στο κοντινό μέλλον θα διαρρεύσουν περισσότερα. Θυμηθείτε περισσότερα για το Saw 8 στην παλιότερη είδηση μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ