Η Jamie Lee Curtis θα εμφανιστεί στη νέα ταινία Halloween!

Μια είδηση βόμβα έσκασε αυτές τις μέρες στην horror πιάτσα αναφορικά με την επερχόμενη ταινία Halloween που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει από την Universal Pictures στις 19 Οκτωβρίου 2018.

Ναι, όπως σωστά διαβάζετε στον τίτλο της είδησης, η Jamie Lee Curtis θα επανέλθει στο ρόλο της θρυλικής Laurie Strode που θα αντιμετωπίσει τον αιμοσταγή αδερφό της Michael Myers σ’ ένα φιλμ που θα είναι άμεσο sequel του Halloween II του 1981.

Η είδηση ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του facebook του Halloween συνοδεία μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε ειδικά γι’ αυτό το σκοπό και μπορείτε να την δείτε στην παρούσα είδηση. Πέρα από την Curtis δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα ονόματα ηθοποιών μέχρι στιγμής.

Σίγουρα μιλάμε για μια εντελώς απροσδόκητη επιστροφή. Διαβάστε περισσότερα για τη νέα ταινία του Halloween franchise στις παλιότερες ειδήσεις μας στους ακόλουθους συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ