Ο Jared Leto γίνεται βρικόλακας σε νέα action-horror ταινία

Από τα studio της Sony έρχεται άλλη μια ταινία που μεταφέρει στον κινηματογράφο χαρακτήρα από τα κόμικς της Marvel. Πρόκειται για το “Morbius, the Living Vampire” που θα αφηγηθεί την δραματική ιστορία του αντι-ήρωα βρικόλακα Michael Morbius. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του The Hollywood Reporter τον ρόλο του Morbius θα πάρει ο σπουδαίος Jared Leto!

Συγκεκριμένα το φιλμ περιστρέφεται γύρω από τον βιοχημικό Michael Morbius ο οποίος προσπαθεί να θεραπεύσει τον εαυτό του από μια σπάνια ασθένεια του αίματος. Κατά λάθος όμως μολύνεται με μια μορφή βαμπιρισμού και παίρνει τη μορφή βρικόλακα με την αναμενόμενη δίψα για αίμα και την υπεράνθρωπη σωματική δύναμη…

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σκανδιναβός Daniel Espinosa (Safe House, Life) και το σενάριο οι Burk Sharpless και Matt Sazama, γνωστοί για τη δημιουργία της σειράς του Netflix Lost in Space. Στην παραγωγή συναντάμε τους Avi Arad, Matt Tolmach και Lucas Foster.

Το Morbius, the Living Vampire θα συνδυάζει στοιχεία τρόμου, δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Αυτά είναι γνωστά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε νεότερα για το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ