Ο Jason Statham σε ταινία τρόμου με γιγάντιο καρχαρία!

Μπορεί ο Βρετανός ηθοποιός Jason Statham να μας έχει συνηθίσει περισσότερο σε ταινίες δράσης με ξύλο και πιστολίδι, αλλά να που στην καριέρα του θα προστεθεί και μια ταινία τρόμου με καρχαρία! Και τι καρχαρία! Τεραστίων διαστάσεων!

Πρόκειται για το «Meg», μια ταινία τρόμου με στοιχεία δράσης και επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Jon Turteltaub ο οποίος έχει εργαστεί κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «Meg: A Novel of Deep Terror» (1997) του συγγραφέα Steve Alten. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Dean Georgaris, Jon Hoeber και Erich Hoeber.

Ο Statham υποδύεται έναν πρώην καπετάνιο του ναυτικού του οποίου η καριέρα και ο γάμος καταστράφηκαν μετά από ένα αλλόκοτο περιστατικό που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την αποστολή του και το μισό πλήρωμά του. Σύμφωνα με τον ίδιο η επίθεση προκλήθηκε από έναν γιγάντιο καρχαρία. Κανένας όμως δεν τον πίστεψε και η φήμη του σπιλώθηκε. Κάποια στιγμή ο καπετάνιος λαμβάνει σήμα κινδύνου από ένα υποβρύχιο σκάφος που παγιδεύτηκε στον βυθό του ωκεανού και στο οποίο βρίσκεται και η πρώην σύζυγός του. Ο καπετάνιος πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να σώσει το πλήρωμα ερχόμενος αντιμέτωπος ακόμα και με τον γιγάντιο καρχαρία που μπορεί να κολυμπάει στα νερά. Θα μπορούσε ο Μεγαλόδοντας, αυτό το τεράστιο είδος προϊστορικού καρχαρία να υπάρχει ακόμα;

Εκτός από τον Statham πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica McNamee, Li Bingbing, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis, and Robert Taylor. Το «Meg» θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 10 Αυγούστου 2018 από τη Warner Bros.

Ο Jason Statham, ήταν καλεσμένος πρόσφατα στο Jim & Sam Show και σχετικά με το «Meg» δήλωσε το εξής:

«Θα έλεγα ότι είναι διασταύρωση του Jaws και του Jurassic Park. Βγήκε πάρα πολύ καλό».

Πρόσθεσε ακόμη ότι μπορεί να κυκλοφορήσει και σε 3D. Αυτά μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερα και κυρίως οπτικό υλικό από το «Meg» τους επόμενους μήνες.

statham meg

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ