Αρχική News Centigrade: κλειστοφοβικό θρίλερ κάτω από το χιόνι

Centigrade: κλειστοφοβικό θρίλερ κάτω από το χιόνι

Centigrade: Κλειστοφοβικό θρίλερ κάτω από το χιόνι

Αν και το παγωμένο concept δεν ταιριάζει καθόλου με τις θερμές μέρες που διανύουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι αγωνιώδη κλειστοφοβικά θρίλερ επιβίωσης όπως το επερχόμενο Centigrade πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους.

Πρόκειται για αμερικάνικη παραγωγή σε σκηνoθεσία Brendan Walsh και σενάριο από τον ίδιο και τον Daley Nixon. Πρωταγωνιστεί ένας ζευγάρι το οποίο έχει εγκλωβιστεί στο βαν του κάτω από το νορβηγικό χιόνι. Η γυναίκα είναι έγκυος αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι δύο άνθρωποι καθώς οι μειωμένες προμήθειες, τα ένοχα μυστικά και οι παραισθήσεις χειροτερεύουν την κατάσταση.

Το πρωταγωνιστικό ζεύγος παίζουν οι Vincent Piazza (Boardwalk Empire) και Genesis Rodriguez (The Fugitive). Το Centigrade κυκλοφορεί σε VOD στις 28 Αυγούστου 2020. Δείτε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδησή μας για να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ