Νέα Κωμωδία Τρόμου με Ζόμπι από τον Jim Jarmusch

Η ήσυχη αμερικάνικη πόλη Centerville δέχεται επίθεση από αιμοδιψή ζόμπι που σηκώνονται από τους τάφους και οι ντόπιοι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν. Αυτή είναι η τετριμμένη υπόθεση μίας ακόμα κωμωδίας τρόμου με ζόμπι που έρχεται από τις ΗΠΑ.

Ονομάζεται «The Dead Don’t Die» και αυτό που τραβάει την προσοχή είναι κάποιοι από τους συντελεστές. Το δυνατό όνομα του Jim Jarmusch (Broken Flowers, Only Lovers Left Alive, Dead Man) στη σκηνοθεσία και στο σενάριο είναι ένα απ’ αυτά. Εκπλήξεις περιλαμβάνει και το επιτελείο των ηθοποιών με ονόματα όπως αυτά των Bill Murray και Tilda Swinton να δεσπόζουν στην πλούσια λίστα.

Αναλυτικά το cast: Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez, Carol Kane, Austin Butler, Luka Sabbat, Tom Waits.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ, στις 14 Ιουνίου 2019, ενώ ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή στις 14 Μάϊου θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Τσεκάρετε το trailer παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ