Νέα κορεάτικη σειρά με ζόμπι έρχεται στο Netflix

Άλλη μια πρωτότυπη σειρά του Netflix ανακοινώθηκε ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της αγαπημένης μας πλατφόρμας. Πρόκειται για το «All of Us are Dead» με προέλευση τη Νότια Κορέα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία προβολής, γνωρίζουμε ότι η σειρά θα εμφανιστεί στο Netflix μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Σχετικά με την υπόθεση αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχει να κάνει μ’ έναν ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε σαρκοφάγα ζόμπι. Ο ιός εξαπλώνεται σ’ ένα σχολείο και οι εσώκλειστοι μαθητές πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους και τη διαφυγή τους.

Τη σειρά δημιούργησαν οι Lee JQ, Chun Sung-il και Kim Nam-su. Η ιστορία βασίζεται στο δημοφιλές webtoon του Joo Dong-Geun, «Now at Our School» που προβλήθηκε το 2009. Πρωταγωνιστούν οι Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon και Yoo In-soo.

Μείνετε μαζί μας για περισσότερα στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ