Κυκλοφόρησε το πρώτο poster του Phantasm V

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του «Phantasm» franchise. Η cult σειρά ταινιών τρόμου, δημιούργημα του Αμερικανού Don Coscarelli από το 1979, οδεύει προς πέμπτη ταινία. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι τα γυρίσματα του πέμπτου μέρους έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ως τώρα πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο τίτλος του τέταρτου sequel θα είναι «Phantasm 5: Ravager» και σ’ αυτόν θα απολαύσουμε ξανά τον τρομακτικό «Tall Man» σε νέες εξάρσεις. Μάλιστα για την προώθηση του εγχειρήματος κυκλοφόρησε και ένα καλοσχεδιασμένο poster το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο δραστήριος David Hartman, γνωστός για τη συνεργασία του με τον Rob Zombie και όχι μόνο, με τον Coscarelli να εποπτεύει την όλη προσπάθεια.

Θυμίζουμε ότι το franchise αποτελείται από τα «Phantasm» (1979), «Phantasm II» (1988), «Phantasm ΙΙΙ: Lord of the Dead» (1994) και «Phantasm IV: Oblivion». Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles