Το Leprechaun επιστρέφει τον Δεκέμβρη

Μετά το απογοητευτικό «Leprechaun: Origins» του 2014, ένα ακόμα φιλμ θα προστεθεί σύντομα στο αμφιλεγόμενο αυτό franchise. Ο λόγος για το «Leprechaun Returns» που είναι το όγδοο φιλμ του franchise και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και On Demand στις 11 Δεκέμβρη 2018.

Στο νέο φιλμ το διαβολικό ξωτικό Leprechaun ξυπνάει από τις κοπέλες μιας φοιτητικής αδελφότητας οι οποίες κάνουν το λάθος να χρησιμοποιήσουν το πηγάδι του ξωτικού για να πάρουν νερό. Το φονικό Leprechaun στρέφεται εναντίον των κοριτσιών και όχι μόνο. Ένα νέο λουτρό αίματος ξεκινά!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Steven Kostanski και το σενάριο η Suzanne Keilly. Πρωταγωνιστούν οι Taylor Spreitler, Pepi Sonuga, Sai Bennett, Linden Porco και Mark Holton.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer του «Leprechaun Returns» το οποίο αφήνει κάποιες υποσχέσεις για μια πικάντικη horror ψυχαγωγία. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας.

leprechaun returns poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει