Μεταφυσικός Τρόμος στο Our House

Από τον πρωτάρη στο χώρο του τρόμου σκηνοθέτη Anthony Scott Burns έρχεται αυτό το ενδιαφέρον φιλμ supernatural horror κατεύθυνσης που φέρει τον τίτλο «Our House». Βασίζεται στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Ghost from the Machine (2010) του Matt Ostermann και το σενάριο έχει επιμεληθεί ο γνωστός Nathan Parker (Blitz, Moon).

Το φιλμ ακολουθεί έναν νέο άνδρα και ιδιοφυΐα ο οποίος εφευρίσκει μια μηχανή που εντείνει τη μεταφυσική δραστηριότητα εντός του οικογενειακού σπιτιού του. Η μηχανή εκτός από την δυνατότητα να επαναφέρει πνεύματα αγαπημένων προσώπων που έχουν πεθάνει, φέρνει μαζί και πολλά κακά…

Το κυρίως πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι οι Nicola Peltz (Bates Motel) και Thomas Mann (Amityville: The Awakening, Kong, Hansel and Gretel) ενώ συμμετέχουν επίσης οι Percy Hynes White, John Ralston, Christine Horne, Carlyn Burchell και Lucius Hoyos

Το «Our House» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 27 Ιουλίου 2018. Τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδηση μας και το οποίο αφήνει πολλές υποσχέσεις. Εννοείται πως θα ενημερώσουμε αν ακουστεί κυκλοφορία στη χώρα μας.

our house

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ