Πράσινο φως για τη μεταφορά του Εξορκιστή στην τηλεόραση

Δεν είναι κρυφό ότι το horror genre έχει μεγάλη πέραση στον τηλεοπτικό κόσμο σήμερα αφού όλο και περισσότερα horror βιβλία η κλασικές ταινίες τρόμου γίνονται τηλεοπτικές σειρές.

Απ’ ό, τι φαίνεται αυτό πρόκειται να γίνει και για τον ιστορικό «Εξορκιστή» του 1973. Παρότι οι προεργασίες για το εν λόγω project είχαν ξεκινήσει εδώ και 2-3 χρόνια, πρόσφατα το αμερικάνικο κανάλι Fox έδωσε το OK για την ετοιμασία του πιλοτικού επεισοδίου κι από την απόδοσή του θα εξαρτηθεί το μέλλον του εγχειρήματος.

Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία παραγωγής Morgan Creek προσέλαβε τον σεναριογράφο των Fantastic Four (2015) και The Lazarus Effect (2015) Jeremy Slater να γράψει το σενάριο. Ο Slater θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους James Robinson, David Robinson και Barbara Wall.

Η σειρά περιγράφεται ως ένα δυναμικό ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί δύο πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους άντρες στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το αληθινό κακό στο πρόσωπο μιας περίπτωσης δαιμονισμού που ταλαιπωρεί μια οικογένεια.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ