Μεταλλαγμένοι καρχαρίες κατασπαράζουν κόσμο στο Cocaine Shark

Μετά την επιτυχία που είχε το πρόσφατο φιλμ κωμικού τρόμου «Cocaine Bear» άνοιξε ο δρόμος για τις δημιουργικές (και παρακμιακές) «απομιμήσεις». Μια από τις πιο αξιοπρόσεκτες φαίνεται πως είναι το «Cocaine Shark» του σκηνοθέτη Mark Polonia και του σεναριογράφου Bando Glutz.

Στο «Cocaine Shark» ένας αρχιμαφιόζος έμπορος ναρκωτικών κυκλοφορεί στην αγορά ένα νέο ισχυρό ναρκωτικό υπό την ονομασία HT25. Το εν λόγω ναρκωτικό παράγεται από καρχαρίες που ανατρέφει στο μυστικό του εργαστήριο και προκαλεί τερατώδεις παρενέργειες. Μετά από μια διαρροή και έκρηξη στο εργαστήριο, μεταλλαγμένοι καρχαρίες και άλλα τερατώδη όντα απελευθερώνονται και σπέρνουν τον τρόμο!

Η παραγωγή είναι της Polonia Brothers Entertainment. Το cast απαρτίζεται από τους Samantha Coolidge, Ryan Dalton, Natalie Himmelberger, Titus Himmelberger, Jeff Kirkendall, Noyes J. Lawton, Kyle Rappaport και Ken Van Sant. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος αλλά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ