Νέα mini σειρά τρόμου με ζόμπι έρχεται από το 2017

Μία νέα σειρά τρόμου με ξέσπασμα «ζομποεπιδημίας» πήρε το μάτι μας αυτές τις μέρες. Λέγεται 86 Zombies και αποτελείται από έξι 45λεπτα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017. Μάλιστα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η σειρά θα συνοδευτεί από βιβλίο και ένα video game.

Η σειρά παρουσιάζει την εξάπλωση ενός ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε αιμοδιψή ζόμπι (κλασικά). Συγκεκριμένα, επικεντρώνεται σε ένα εργασιακό πάρτι για το Halloween όπου πολλοί καλεσμένοι μεταμορφώνονται σε ζόμπι ενώ οι λίγοι εναπομείναντες –μεταξύ των οποίων και η Jamie που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο– προσπαθούν να επιβιώσουν.

Πρωταγωνιστούν οι Kane Hodder, Sid Haig, Lindsey Zajac, Ron DiBenedetto, Tony Devon, Michael Berryman, Bill Moseley, R.A. Mihailoff και Alastair Duncan. Το σενάριο είναι των David Kneeream και Ron DiBenedetto. Την παραγωγή υπογράφουν οι David Kneeream, Tony Devon και Tom Walton. Για τους πιο νοσταλγικούς και λάτρεις του cult horror ξεχωρίζει το όνομα μιας από τις πιο αγαπημένες scream queens του χώρου, αυτό της απόλυτης Linnea Quigley (Return of the Living Dead, Creepozoids κλπ).

Η σειρά χρηματοδοτήθηκε από το κοινό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.indiegogo.com (είναι χαμηλού budget γενικά) και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πώς θα γίνει η προβολή της. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση όταν έχουμε εξελίξεις. Προς το παρόν τσεκάρετε το πρώτο trailer που έχει διατεθεί και συνοδεύει την είδηση μας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ