Το The Mist του Stephen King γίνεται τηλεοπτική σειρά

Ξεκάθαρα πλέον η τρέχουσα δεκαετία έχει ξεχωρίσει για την άφθονη παραγωγή τηλεοπτικών σειρών τρόμου. Μέσα στον στρόβιλο horror σειρών που ήδη προβάλλονται ή πρόκειται να προβληθούν, έρχεται ακόμα μία, βασισμένη αυτή τη φορά σε μια κλασική νουβέλα ενός καρακλασικού συγγραφέα του αγαπημένου μας genre.

Πρόκειται για το «The Mist» (1980) του Stephen King που έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής μία μεταφορά στη μεγάλη οθόνη με την αξιόλογη ταινία του Frank Darabont το 2007. Το project ετοιμάζεται από τις The Weinstein Company και Dimension Films για την Dimension Television με σεναριογράφο τον Δανό Christian Torpe ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές σειρές της δανέζικης τηλεόρασης.

Το «The Mist» αφηγείται την τρομακτική ιστορία των κατοίκων μιας μικρής πόλης η οποία σκεπάζεται από μια μυστηριώδη ομίχλη με τρομακτικό περιεχόμενο. Οι ντόπιοι εκτός από τον αγώνα εναντίον της ομίχλης έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ίδιους τους συντοπίτες τους μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης παραφροσύνης και ψυχολογικού τρόμου.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια στο προσεχές μέλλον.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ