Μυστήριο στη Βενετία: Στις 14 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το «Μυστήριο στη Βενετία» (A Haunting in Venice) είναι το πολυαναμενόμενο μεταφυσικό θρίλερ που σύντομα θα κάνει αισθητή την παρουσία του στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood. Η ελληνική πρεμιέρα έχει οριστεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2023. Βασίζεται στο βιβλίο «Το Πάρτυ» της Agatha Christie.

Περίληψη:

«H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με όσκαρ Kenneth Branagh και το σενάριο ο Michael Green. Πρωταγωνιστούν οι Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill και Michelle Yeoh. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 43 λεπτά.

Μυστήριο στη Βενετία poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ