Νεότερα για το Sequel του A Quiet Place

Εδώ και καιρό είχαμε γράψει για το επερχόμενο sequel του εξαιρετικού sci-fi/horror A Quiet Place που είδαμε πέρυσι και για την αναμενόμενη κυκλοφορία του μέσα στο Μάιο του 2020. Η ημερομηνία δεν έχει αλλάξει αλλά υπάρχουν δύο νέες πληροφορίες που σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Κατ’ αρχήν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου φιλμ John Krasinski θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει και το sequel. Η σπουδαία δουλειά του στο A Quiet Place επιβεβαιώνει ότι ο Krasinski είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συνέχεια. Η δεύτερη ενδιαφέρουσα είδηση είναι η επιστροφή και της Emily Blunt που πρωταγωνίστησε στο πρώτο φιλμ ως η μητέρα της οικογένειας.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 15 Μαΐου του 2020 όπου το «A Quiet Place 2» θα είναι πραγματικότητα. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του A Quiet Place περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια των μελών μιας οικογένειας να επιβιώσουν σε μια γη που έχει καταληφθεί από εξωγήινα τέρατα ευαίσθητα στον ήχο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ