Aaron’s Blood – Νέα Προσέγγιση στους Βρικόλακες

Aaron’ s Blood είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας τρόμου βαμπιρικής θεματολογίας από τον νέο στο χώρο του τρόμου σκηνοθέτη και σεναριογράφο Tommy Stovall. Η πρωτότυπη προσέγγιση που ακολουθεί η ταινία αφορά τον τρόπο που γίνεται το θύμα βρικόλακας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του πρωταγωνιστή Aaron δέχεται μετάγγιση αίματος στο νοσοκομείο όπου εισήχθη μετά από βίαιο bullying. Η ανάρρωσή του όμως εμφανίζει πολλές παραξενιές με αποτέλεσμα ο πατέρας του να υποψιάζεται ότι ο γιος του μετατρέπεται σιγά σιγά σε βρικόλακα. Στην προσπάθεια του να σταματήσει την επικείμενη μεταμόρφωση του γιου του ο Aaron συνεργάζεται μ’ έναν κυνηγό βρικολάκων και αναζητούν την πηγή της «μόλυνσης» προτού ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση.

Πρωταγωνιστούν οι James Martinez, Trevor Stovall, Farah White και Michael Chieffo. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια εικόνα από το «Aaron’s Blood» μέσω του επίσημου trailer. Στη χώρα του τις ΗΠΑ το φιλμ κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου 2017. Θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μήπως το δούμε κι από τη χώρα μας.

aarons blood dvd

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ