Νέα Σειρά με Θέμα τον Δράκουλα από τους Δημιουργούς του Sherlock

Μετά την επιτυχία της καταπληκτικής σειράς μυστηρίου του BBC γνωστή σε όλους ως Sherlock, οι άνθρωποι πίσω από της δημιουργία της, Steven Moffat και Mark Gatiss ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα τους για το BBC.

Αυτή τη φορά καταπιάνονται –όπως όλα δείχνουν– με τον κλασικό τρόμο και συγκεκριμένα με μια από τις ιστορικότερες φιγούρες του horror genre. Ναι, σωστά διαβάζετε στον τίτλο, ο θρύλος του Κόμη Δράκουλα θα είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο θα περιστρέφεται η νέα σειρά αν και δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς θα στηθεί και θα απεικονιστεί το όλο story.

Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι κάθε σεζόν θα αποτελείται από ενενηντάλεπτα επεισόδια όπως και το Sherlock και ότι δεν θα προβληθούν πριν το 2019 αφού η παραγωγή θα ξεκινήσει από το 2018. Θα σας κρατάμε ενήμερους/ες για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ