Νέα Ταινία Τρόμου με Αλιγάτορες από τον Alexandre Aja

Ο άνθρωπος πίσω από σπουδαίες ταινίες τρόμου της νεότερης εποχής όπως High Tension, Mirrors και The Hills Have Eyes θα μας προσφέρει πολύ σύντομα ένα ακόμα αιματηρό horror πόνημα. Φυσικά αναφερόμαστε στον διάσημο Γάλλο κινηματογραφιστή Alexandre Aja και στη νέα του σκηνοθετική δουλειά που ακούει στο όνομα Crawl.

Το Crawl (γυρισμένο στο Βελιγράδι!) επικεντρώνεται σε μια γυναίκα που προσπαθεί να σώσει τον πατέρα της κατά τη διάρκεια ενός καταστρεπτικού τυφώνα. Για κακή της τύχη παγιδεύεται σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι όπου της επιτίθενται φονικοί αλιγάτορες.

Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Michael Rasmussen και Shawn Rasmussen. Πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon και George Somner. Η κυκλοφορία του Crawl είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου 2019, στη χώρα του τις ΗΠΑ.

Το χορταστικό, γεμάτο δράση trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ