Νέα Ταινία Τρόμου από τον σκηνοθέτη του Barbarian

Σίγουρα οι περισσότεροι θα θυμάστε το εκπληκτικό φιλμ τρόμου «Barbarian» του 2022. Ε λοιπόν, έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες ότι ο σκηνοθέτης του εν λόγω φιλμ, Zach Cregger, ετοιμάζει ένα νέο φιλμ τρόμου υπό τον τίτλο «Weapons». Η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη New Line Cinema στις 16 Ιανουαρίου του 2026.

Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας δηλαδή. Η υπόθεση παραμένει «σκοτεινή». Ωστόσο έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι to film θα είναι ένα επικό horror σύνολο που θα αλληλοσυνδέεται, στο στιλ της κλασικής δραματικής ταινίας «Magnolia» του 1999.

Ο Cregger εκτός από τη σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο. Στο cast συναντάμε τους Benedict Wong (3 Body Problem), Amy Madigan (Antlers), Austin Abrams (Euphoria), Cary Christopher (Days of Our Lives), Josh Brolin (Dune 2), Julia Garner (The Royal Hotel) και Alden Ehrenreich (Cocaine Bear). Την παραγωγή έχουν κάνει οι Zach Cregger, Roy Lee, J.D. Lifshitz, Raphael Margules και Miri Yoon.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει