Νέα Ταινία Τρόμου Bασισμένη σε Iστορία του Stephen King

Ο βασιλιάς του συγγραφικού τρόμου Stephen King είναι πάντα επίκαιρος και διαχρονικός στον horror κινηματογράφο. Μετά από πολυάριθμες πετυχημένες και μη κινηματογραφικές διασκευές βιβλίου του, άλλη μια ιστορία του θα βρει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το «Monkey», μια ιστορία που συμπεριλαμβάνεται στην ανθολογία «Skeleton Crew» του 1985.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια τα οποία προσπαθούν να καταστρέψουν μια ψεύτικη μαϊμού-παιχνίδι η οποία συνδέεται με μια σειρά βίαιων φόνων.

Το «Monkey» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου του 2025. Έχουμε δηλαδή αρκετό καιρό ακόμα και ελπίζουμε να αξίζει η αναμονή. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του καταξιωμένου James Wan (The Conjuring, Insidious) στην παραγωγή την οποία έχει αναλάβει μαζί με τους Michael Clear (M3GAN), Jason Cloth (Joker) και Dave Caplan (Bablyon).

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Osgood Perkins (The Blackcoat’s Daughter, Gretel & Hansel, Longlegs). Πρωταγωνιστούν οι Theo James (The White Lotus) stars alongside Tatiana Maslany (She–Hulk: Attorney at Law), Elijah Wood (Maniac), Christian Convery (Sweet Tooth), Colin O’Brien (Wonka), Rohan Campbell (Halloween Ends) and Sarah Levy (Schitt’s Creek).

monkey king poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,173ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,284ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
565ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,990ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
 


Μπορεί να σας αρέσει