Νέο εντυπωσιακό trailer για το The Green Inferno

Σίγουρα πολλοί φίλοι του τρόμου περιμένουν με ανυπομονησία το νέο φιλμ τρόμου του Eli Roth που φέρει τον εντυπωσιακό τίτλο «The Green Inferno». Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 στη χώρα του τις ΗΠΑ ενώ για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά το video υλικό που έχει κυκλοφορήσει μπορεί να μας χορτάσει έστω και προσωρινά, μέχρι την έλευση των κανιβάλων του Roth στα μέρη μας.

Δείτε λοιπόν ένα ακόμα trailer για το «The Green Inferno» που έχει δοθεί στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου facebook της ταινίας για να αναζωπυρώσετε το ενδιαφέρον σας. Οπωσδήποτε είναι από εκείνα τα trailers που σε παρακινούν να δεις την ταινία αμέσως όταν κυκλοφορήσει χωρίς χρονοτριβές. Μακάρι οι υψηλές προσδοκίες μας για το «The Green Inferno» να επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε περισσότερο για το «The Green Inferno» από την ιστοσελίδα μας εδώ.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ