Νέο sci-fi/horror από τη Ρωσία

Σπάνια μαθαίνουμε για κυκλοφορία ταινιών τρόμου από τη Ρωσία. Ας πάρουμε λοιπόν μια πρώτη γεύση από το αξιοπρόσεκτο φιλμ τρόμου/επιστημονικής φαντασίας Sputnik που αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας διαδικτυακά από τα μέσα Αυγούστου 2020!

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν Σοβιετικό αστροναύτη που επέζησε από ένα διαστημικό ατύχημα και έφερε στη γη μαζί του ένα μυστηριώδες πλάσμα μέσα στο σώμα του. Τον αστροναύτη προσπαθεί να βοηθήσει μια ψυχολόγος την ώρα που ο στρατός έχει άλλα σχέδια για αυτόν!

Πρωταγωνιστούν οι Oksana Akinshina, Fedor Bondarchuk, Pyotr Fyodorov, Anton Vasilev και Anna Nazarova. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Igor Abramenko ενώ το σενάριο οι Oleg Malovichko και Andrei Zolotarev. Το επίσημο trailer του Sputnik έχει ήδη κυκλοφορήσει και αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ας ελπίσουμε και ολόκληρο το φιλμ να είναι καλό.

sputnik russia film poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ