Νεότερα για το «Cabin Fever: Patient Zero»

Το τρίτο μέρος του Cabin Fever franchise πλησιάζει και σιγά σιγά διαρρέουν πληροφορίες και οπτικό υλικό από την ταινία. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Καναδός κινηματογραφιστής και συγγραφέας περιοδικών κόμικ Kaare Andrews, τον οποίο θυμόμαστε για την προηγούμενη σκηνοθετική του δουλειά «Altitude», ένα αμφιλεγόμενο φιλμ τρόμου και φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2010. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Jake Wade Wall ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στο σενάριο γνωστών ταινιών τρόμου της πιο πρόσφατης εποχής όπως οι «The Hitcher» (2007) και «Amusement» (2008).

Στο «Cabin Fever: Patient Zero» θα πρωταγωνιστούν οι Sean Astin, Currie Graham, Ryan Donowho, Brando Eaton, Jillian Murray, Mitch Ryan, Solly Duran, Lydia Hearst και Claudette Lal. Η υπόθεση επικεντρώνεται στο πλήρωμα ενός πλοίου που προσπαθεί να επιβιώσει στα νερά της Καραϊβικής από τον γνωστό σαρκοβόρο ιό του franchise που τους περιστοιχίζει μετά τη σύγκρουση του σκάφους τους με ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος στο οποίο διεξάγονταν επιστημονικές έρευνες.

Το φιλμ γυρίστηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία της Καραϊβικής και τοποθετείται ως prequel της δεύτερης ταινίας του franchise «Cabin Fever 2: Spring Fever» (2009). Η κυκλοφορία του κατευθείαν σε DVD αναμένεται στις αρχές του 2014. Επίσης έχουν δημοσιοποιηθεί το trailer και το poster στη γερμανική εκδοχή τους και σας τα παραθέτουμε. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το «Cabin Fever: Patient Zero» θα ακολουθήσει και τέταρτο φιλμ για το franchise με τίτλο «Cabin Fever: Outbreak» που θα εξηγεί την προέλευση του μυστηριώδη ιού που γνωρίσαμε από την πρώτη ταινία, όντας κι αυτό prequel.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ