Νεότερα για το Paranormal Activity 5

Καιρός να φρεσκάρουμε λίγο τις πληροφορίες μας για το επερχόμενο sequel του Paranormal Activity franchise. Ο πλήρης τίτλος του νέου φιλμ (το 6ο στη σειρά) θα είναι «Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension» και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2015.

Σχετικά με την υπόθεση, οι πληροφορίες είναι φειδωλές και το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι θα παρακολουθούμε τη ζωή μιας τετραμελούς οικογένειας που διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το νέο της σπίτι.

Η σκηνοθεσία είναι του πρωτάρη Gregory Plotkin και το σενάριο των Andrew Deutschman και Jason Pagan. Όσον αφορά το cast έχει επιβεβαιωθεί μόνο το όνομα του Tyler Craig ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε λίγα φιλμ μικρού μήκους και κάποιες τηλεοπτικές σειρές.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Bloody Disgusting το νέο φιλμ ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε 3-D μορφή. Αναμένουμε…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει