Νέα ταινία fantasy horror έρχεται στο Netflix

«Nightbooks» είναι ο τίτλος του νέου fantasy horror φιλμ που θα προστεθεί στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του Netflix. Το φιλμ θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Αφηγείται την περιπέτεια ενός μικρού αγοριού το οποίο αιχμαλωτίζεται από μια διαβολική μάγισσα. Για να μην το σκοτώσει, το αγόρι τής διηγείται μια τρομακτική ιστορία κάθε βράδυ. Μετά τη γνωριμία του με τη νεαρή υπηρέτρια της μάγισσας, τα δύο παιδιά προσπαθούν να αποδράσουν παιρνώντας από έναν επικίνδυνο λαβύρινθο προτού η μάγισσα τα σκοτώσει.

Η σκηνοθεσία είναι του David Yarovesky, σκηνοθέτη του φιλμ τρόμου «Brightburn», του 2019. Το σενάριο είναι των Mikki Daughtry και Tobias Iaconis. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο κορυφαίος Sam Raimi μαζί με τον σπουδαίο Robert Tapert. Πρωταγωνιστούν οι Winslow Fegley, Lidya Jewett και Krysten Ritter.

Tσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer και γράψτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ