Προετοιμαστείτε για τη νέα horror σειρά από τον κόσμο του Stephen King!

Η ονομασία Castle Rock σίγουρα λέει πολλά στους φίλους των βιβλίων και των ταινιών του Stephen King. Πρόκειται για τη φανταστική πόλη της αμερικάνικης πολιτείας του Maine όπου λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα σε πολλές ιστορίες του Stephen King.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστή η δημιουργία της τηλεοπτικής-διαδικτυακής σειράς ψυχολογικού τρόμου για λογαριασμό του δικτύου Hulu που φέρει τον τίτλο της προαναφερθείσας μυθικής πόλης. Το Castle Rock ουσιαστικά θα αφηγείται ιστορίες τρόμου και supernatural προσανατολισμού χρησιμοποιώντας ποικίλους χαρακτήρες από ιστορίες του μεγάλου συγγραφέα.

Δημιουργός της σειράς είναι ο σπουδαίος J.J. Abrams (Lost, Star Trek, Westworld, Super 8) ενώ ο ίδιος έχει αναλάβει και καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Ben Stephenson, Liz Glotzer, Dustin Thomason και Sam Shaw. Η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία. Ο πρώτος κύκλος θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια.

Πολλά είναι τα ηχηρά ονόματα ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στο Castle Rock. Μερικοί από αυτούς είναι οι Melanie Lynske, André Holland, Jane Levy, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Scott Glenn και Terry O’Quinn. Μιλάμε δηλαδή για ένα δυναμικότατο cast που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών σε μεγάλα ύψη.

Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν την έλευση αυτής της ελπιδοφόρου σειράς ενώ λογικά θα έχουμε νέο οπτικό υλικό τους προσεχείς μήνες. Προς το παρόν τσεκάρετε το teaser trailer που έχει κυκλοφορήσει και συνοδεύει το άρθρο μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο horrormovies.gr για περισσότερα.

https://web.archive.org/web/20190315235923/https://www.youtube.com/watch?v=K3U7Z94NHgg

Πηγές:

imdb.com

wikipedia.org

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review