Νέο Urban Legend για την ψηφιακή γενιά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον ιστότοπο του Deadline η εταιρεία Screen Gems έχει προσλάβει τον κινηματογραφιστή του ανεξάρτητου cinema Colin Minihan για να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο μιας νέας εκδοχής του διάσημου slasher των 90s Urban Legend.

Η νέα ταινία θα είναι προσαρμοσμένη στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή του internet και των social media. Θα επικεντρώνεται σε μια παρέα φοιτητών που ερευνούν περίεργους φόνους οι οποίοι προσομοιάζουν με αστικούς θρύλους των social media.

Οι Mike Medavoy και Benjamin Anderson θα αναλάβουν την παραγωγή εκ μέρους της Phoenix Pictures. Οι Eric Paquette και Michael Bitar θα επιβλέπουν το όλο εγχείρημα για λογαριασμό της Screen Gems.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το νέο Urban Legend θα είναι remake, reboot ή απλά συνέχεια του franchise με τις κατάλληλες προσαρμογές. Όποτε μάθουμε περισσότερα για αυτό το project θα σας ενημερώσουμε.

Εν τω μεταξύ θυμηθείτε το αρχικό Urban Legend στην κριτική που έχουμε γράψει γι’ αυτό εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ