Ο Εξορκιστής του Βατικανού: (The Pope’s Exorcist): τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία τρόμου με εξορκισμό και πρωταγωνιστή τον star του παγκόσμιου cinema Russell Crowe, πρόκειται να έρθει σύντομα κι από τους κινηματογράφους της χώρας μας. Το «The Pope’s Exorcist» (Ο Εξορκιστής του Βατικανού) θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά cinema από την Feelgood Entertainment, την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023. Η σκηνοθεσία είναι του Julius Avery (Overlord, Samaritan) και το σενάριο των Michael Petroni και Evan Spiliotopoulos.

Περίληψη:

«Βασισμένη στα αρχεία του Πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ, αρχιεξορκιστή του Βατικανού (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe), η ταινία Ο Εξορκιστής του Βατικανού ακολουθεί τον πατέρα Αμόρθ στην έρευνά του για τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός αγοριού, η οποία καταλήγει στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που το Βατικανό για αιώνες προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκρύψει».

Πρωταγωνιστούν οι Russell Crowe, Franco Nero, Alex Essoe, Daniel Zovatto, Laurel Marsden, Peter DeSouza-Feighoney και Carrie Munro. Τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδησή μας αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από το «The Pope’s Exorcist».

Ο Εξορκιστής του Βατικανού

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ