Οπτικό υλικό από το Ash Vs Evil Dead

0
8
ash vs evil dead cast

Υπάρχει άραγε fan του Bruce Campbell και της θρυλικής τριλογίας Evil Dead που δεν αδημονεί για την επερχόμενη σειρά τρόμου/κωμωδίας «Ash Vs Evil Dead»; Μάλλον όχι. Μπορεί μέχρι τα τέλη του έτους έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, αλλά ευτυχώς δεν θα μείνουμε χωρίς «ορεκτικό» ούτε και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Το νέο υλικό που έχει κυκλοφορήσει είναι τρεις φωτογραφίες από τη ροή της ταινίας που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα του Entertainment Weekly αλλά και δύο πολύ σύντομα teaser-βίντεο που απλά κάνουν μια εισαγωγή στον ήχο του πριονιού που θα φέρει ο αγαπημένος μας Ash. Όλα αυτά αποκαλύπτουν σίγουρα αρκετά αιματηρές καταστάσεις, όπως περιμέναμε άλλωστε από τη σειρά.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την ιστοσελίδα μας και να πάρετε έτσι μια πρώτη γεύση για την πολυαναμενόμενη σειρά. Βέβαια ένα ολοκληρωμένο trailer θα ήταν πολύ καλύτερο αλλά μάλλον είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο. Υπομονή λοιπόν και τα καλύτερα θα έρθουν εν καιρώ…

ash vs evil dead 02

ash vs evil dead

Time to bring ’em hell.

Posted by Ash vs Evil Dead on Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

 

Ladies and gentlemen, start your chainsaws.

Posted by Ash vs Evil Dead on Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά «Ash Vs Evil Dead» στην παλιότερη είδηση της ιστοσελίδας μας κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

horrormovies.gr/news/nea-seira-tromou-ash-vs-evil-dead/

Πηγές: ew.com, ew.com, imdb.com

Απάντηση