Οπτικό υλικό από το Ash Vs Evil Dead

Υπάρχει άραγε fan του Bruce Campbell και της θρυλικής τριλογίας Evil Dead που δεν αδημονεί για την επερχόμενη σειρά τρόμου/κωμωδίας «Ash Vs Evil Dead»; Μάλλον όχι. Μπορεί μέχρι τα τέλη του έτους έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, αλλά ευτυχώς δεν θα μείνουμε χωρίς «ορεκτικό» ούτε και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Το νέο υλικό που έχει κυκλοφορήσει είναι τρεις φωτογραφίες από τη ροή της ταινίας που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα του Entertainment Weekly αλλά και δύο πολύ σύντομα teaser-βίντεο που απλά κάνουν μια εισαγωγή στον ήχο του πριονιού που θα φέρει ο αγαπημένος μας Ash. Όλα αυτά αποκαλύπτουν σίγουρα αρκετά αιματηρές καταστάσεις, όπως περιμέναμε άλλωστε από τη σειρά.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την ιστοσελίδα μας και να πάρετε έτσι μια πρώτη γεύση για την πολυαναμενόμενη σειρά. Βέβαια ένα ολοκληρωμένο trailer θα ήταν πολύ καλύτερο αλλά μάλλον είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο. Υπομονή λοιπόν και τα καλύτερα θα έρθουν εν καιρώ…

ash vs evil dead 02
ash vs evil dead
https://www.facebook.com/ashvsevildead/videos/426787977503000/
https://www.facebook.com/ashvsevildead/videos/440149706166827/

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά «Ash Vs Evil Dead» στην παλιότερη είδηση της ιστοσελίδας μας κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

horrormovies.gr/news/nea-seira-tromou-ash-vs-evil-dead/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles