Οπτικό υλικό και νέες πληροφορίες για το Castle Rock

Στις αρχές του 2018 είχαμε αναρτήσει μια ευχάριστη είδηση για την έλευση μιας νέας σειράς τρόμου στο δίκτυο Hulu που θα περιλαμβάνει ήρωες από τις ιστορίες του Stephen King. Ο λόγος φυσικά για το Castle Rock των  J.J. Abrams (Lost, Star Trek, Westworld), Ben Stephenson, Liz Glotzer, Dustin Thomason και Sam Shaw.

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του Entertainment Weekly αποκαλυπτικές φωτογραφίες από επεισόδια της σειράς τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παρούσα είδηση. Έγινε επίσης γνωστή η ημερομηνία προβολής των τριών πρώτων επεισοδίων στο Hulu και αυτή είναι η 25η Ιουλίου του 2018!

Σχετικά με την υπόθεση της σειράς γνωστοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Henry (Andre Holland) ο οποίος ενεπλάκη σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του πατέρα του ενώ ο ίδιος θεωρήθηκε ο μόνος ύποπτος. Ο Henry δεν έχει μνήμη από το ατύχημα και τελικά έφυγε από τον πόλη διαμονής του όταν οι συντοπίτες του στράφηκαν εναντίον του.

Πλέον ο Henry έχει γίνει δικηγόρος του οποίου οι πελάτες συνήθως πεθαίνουν με θανατική ποινή. Επιστρέφει στη γενέτειρά του επειδή ένας μυστηριώδης φυλακισμένος στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα του Shawshank State (Bill Skarsgård), ζήτησε να τον συναντήσει. Ο φυλακισμένος ονομάζεται “The Kid,” και ο Henry δεν τον γνωρίζει από πουθενά. Επιπλέον το μεγάλο χρονικό διάστημα εγκλεισμού του στο ίδρυμα ενδέχεται να τον έχει κάνει φρενοβλαβή…

severance
castle rock 3

Εκτός από τις προαναφερθείσες φωτογραφίες τσεκάρετε και το νέο teaser που έχει κυκλοφορήσει βάζοντάς μας στο κλίμα αυτής της πολλά υποσχόμενης σειράς. Αναμένουμε τον Ιούλιο με αγωνία και ελπίζουμε το Castle Rock να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες μας τιμώντας παράλληλα το όνομα του ανυπέρβλητου Stephen King.

Διαβάστε περισσότερα για το Castle Rock στην προηγούμενη είδηση μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles