Insidious: Chapter 3 (Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3) – έρχεται στη χώρα μας τέλη Ιουνίου!

Είναι ίσως η ταινία που το ελληνικό horror κοινό περιμένει φέτος περισσότερο από όλες. Φυσικά αναφερόμαστε στο τρίτο μέρος των ταινιών Insidious, στο πολυαναμενόμενο Insidious: Chapter 3 (Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3) του σεναριογράφου των δύο προηγούμενων Insidious αλλά και του Saw, Leigh Whannell.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, το Insidious Chapter 3 θα έρθει στους κινηματογράφους της χώρας μας μέσω της Feelgood Entertainment στις 25 Ιουνίου 2015. Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας θα σας ενημερώσουμε.

Αν θέλετε να θυμηθείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και να απολαύσετε διαθέσιμο video και photo υλικό από το «Insidious: Chapter 3» κλικάρετε στο παρακάτω link και στη συνέχεια ανοίξτε τους συνδέσμους που επιθυμείτε για να δείτε το περιεχόμενό τους.

More

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ