Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα – αρχές Ιουλίου στα ελληνικά cinema

Ευχάριστα νέα στον ορίζοντα για τους φίλους των ταινιών Insidious. Το νέο (πέμπτο κατά σειρά) φιλμ του franchise με τον τίτλο «Insidious: The Red Door» (Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα) αναμένεται να βρει σύντομα τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Η κυκλοφορία του από την Feelgood είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου 2023! Σκηνοθέτης είναι ο ηθοποιός και εκ των πρωταγωνιστών του franchise Patrick Wilson στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Στο σενάριο συναντάμε τον Scott Teems (Halloween Kills)

Περίληψη:

Στην ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Lambert. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Πρωταγωνιστούν οι Ty Simpkins, Patrick Wilson, Rose Byrne, Hiam Abbass, Lin Shaye, Andrew Astor, Juliana Davies και Sinclair Daniel.

Η Πορφυρή Πόρτα poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles