Πέντε Νύχτες στου Φρέντι: Σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Το «Five Nights at Freddy’s» (Πέντε Νύχτες στου Φρέντι) είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της Blumhouse Productions για φέτος. Επιτέλους ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στη χώρα μας. Θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023.

Περίληψη:

«Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες;Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Emma Tami (The Wind) και το σενάριο η ίδια μαζί με τους Scott Cawthon και Seth Cuddeback.

Το cast απαρτίζεται από τους Matthew Lillard, Josh Hutcherson, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Kevin Foster, Kat Conner Sterling, Jess Weiss και Jessica Blackmore. Η διάρκεια της ταινίας είναι 110 λεπτά.

Πέντε Νύχτες στου Φρέντι poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ