Έρχεται πλήρης ταινία από την ανθολογία τρόμου V/H/S

Θυμάστε εκείνη την τρομακτική ιστορία από την ανθολογία τρόμου V/H/S του 2012 όπου μια τερατώδης γυναίκα μετέτρεψε την βραδιά ξεφαντώματος τριών νέων σε εφιάλτη; Ήταν η ιστορία «Amateur Night» και ήταν η πρώτη από τις πέντε που εμπεριέχονταν στο φιλμ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιστότοπο Aint It Cool, το αμερικάνικο κανάλι Chiller που επικεντρώνεται σε horror παραγωγές ως επί το πλείστον, προσανατολίζεται στην δημιουργία full length ταινίας που θα βασίζεται στην ιστορία Amateur Night του V/H/S.

Μάλιστα έχει βρεθεί και σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Gregg Bishop ο οποίος μας έχει δώσει την αξιόλογη κωμωδία τρόμου Dance of the Dead (2008) καθώς και την ιστορία Dante the Great από την ανθολογία V/H/S Viral – της τρίτης ταινίας στη σειρά ανθολογιών V/H/S που κυκλοφόρησε το 2014.

Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Ben Collins και Luke Piotrowski ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ονόματα των ηθοποιών που θα στελεχώσουν το cast. Το Siren αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας μέσα στο 2016.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει