Πληροφορίες για το Zombieland 2

Μετά από μια δεκαετία, το sequel του επιτυχημένου Zombieland οδεύει προς την τελική ευθεία. Ας δούμε όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο αυτό φιλμ. Κατ’ αρχήν ο επίσημος τίτλος του θα είναι Zombieland: Double Tap.

Η τετράδα Emma Stone, Zoey Deutch, Abigail Breslin και Woody Harrelson που πρωταγωνίστησε στο αρχικό φιλμ θα επιστρέψει δυναμικά, με 5ο μέλος τον παλιό και πάντα αγαπητό, Bill Murray. Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Ruben Fleischer ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Dave Callaham, Rhett Reese και Paul Wernick.

Η υπόθεση είναι αρκετά όμοια με την πρώτη ταινία. Οι ήρωες μας αντιμετωπίζουν τα τρομερά ζόμπι τα οποία έχουν εξελιχθεί από την τελευταία φορά που τα συνάντησαν. Στο δρόμο τους συναντούν και άλλους επιζώντες ενώ εκτός από τα ζόμπι οι ήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που προκύπτουν από την ίδια την αλλόκοτη φύση της ομάδας τους.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 11 Οκτώβρη 2019. Φυσιολογικά λίγο αργότερα θα περάσει κι από τα μέρη μας. Μείνετε κοντά μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ